Επιστροφές - Αλλαγές

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε (και θα σας επιστρέφουν τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας), ή να το αλλάξετε (έντυπο αλλαγής θα βρείτε εδώ).


Αλλαγές και επιστροφές γίνονται  εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής.


Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε η να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη  απόδειξη λιανικής πώλησης η το τιμολόγιο.


Ελλάδα:


Για επιστροφές το κόστος εξόδων αποστολής του προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.


Για αλλαγές το κόστος εξόδων επιστροφής και μετέπειτα αποστολής του προϊόντος ανέρχεται στα 6 ευρώ (εφόσον στάλει με την Speedex ταχυμεταφορές)  και επιβαρύνει τον αγοραστή κατά την παραλαβή του προϊόντος αλλαγής. Διαφορετικά μπορείτε να το επιστρέψετε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε με δική σας χρέωση και όταν παραλάβετε το προιόν της αλλαγής πληρώνεται 3 ευρώ τα έξοδα αποστολής.


Εξωτερικό:


Το κόστος εξόδων για επιστροφή η αλλαγή και μετέπειτα επιστροφής του προιόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.  


Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι Libelloula, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, τκ 10673, ΑΘΗΝΑ .


Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία (Custom Size)

 Οι προσφορές δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται παρά μόνο σε ότι αφορά το νούμερο.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης της Libelloula, 210 3316634 (10:00πμ - 18:00μμ).